13.06.2022

Компанія HF Agro веде активну роботу як на європейському ринку, так і на українському. Окрім розробки та виробництва власної техніки, HF Agro продовжує довгострокову співпрацю з німецькою компанією LEHNER, відомим виробником унікальних та універсальних сівалок, та виступає її офіційним дилером та представником в Україні.

LEHNER – лідер ринку 12-вольтових технологій у Європі та пропонує низку інноваційної техніки для сільського та комунального господарства, виноградарства та садівництва, яка проєктується та збирається в Німеччині. «Made in Germany» – це не просто слова, це сучасний підхід і найвища якість матеріалів та комплектуючих, це увага до деталей, починаючи від розробки та закінчуючи кінцевим монтажем. Інновації компанії мають великий попит у всьому світі.

LEHNER випускає найпродуктивніші сівалки. Наприклад, серія пневматичних сівалок VENTO може висівати зернові до 120 кг/га. А мінісівалки SuperVario є відмінним рішенням для максимально швидкого висіву трав, сидератів та внесення мікродобрив врозкид.

Почалася літня пора, а це означає, що в аграріїв на порядку денному посів сидератів, внесення добрива та підживлення рослин. Для точного та економного внесення HF Agro пропонує найкращі сівалки від компанії LEHNER.

< Назад до списку новин

Зв'яжіться з нами

Наш сайт, як і більшість інших, використовує файли cookie та інші схожі технології (піксельні теги і т. П.), Щоб надавати послуги, найбільш відповідають Вашим інтересам і потребам, а також збирати статистичну та маркетингову інформацію для аналізу та вдосконалення наших послуг і сайтів.

Погодитися Відмовитися Політика конфіденційності