21.01.2022

20 січня HF Agro провели навчання менеджерів Групи компаній «ТРІА», яка є офіційним дилером бренду.

Експерти HF Agro розповіли про конструкторські та експлуатаційні переваги розкидачів добрив, аплікаторів для внесення рідких добрив, а також ознайомили з іншим асортиментом компанії.

HF Agro – виробник, який відрізняється індивідуальним підходом до клієнта та прагне задовольнити потреби кожного фермера, кожного аграрія. Тому так важливо, щоб представники компанії на ринку змогли запропонувати споживачеві необхідний продукт. А для цього менеджери повинні знати основні та опціональні переваги техніки, орієнтуватися у всіх технічних та експлуатаційних моментах.

Семінар пройшов в активному обговоренні та надихнув усіх учасників на продуктивну роботу. Продавці «ТРІА» готові підібрати фермерам найкращі рішення HF Agro, із якими аграрії без зайвих зусиль та витрат збільшать свій урожай.

< Назад до списку новин

Зв'яжіться з нами

Наш сайт, як і більшість інших, використовує файли cookie та інші схожі технології (піксельні теги і т. П.), Щоб надавати послуги, найбільш відповідають Вашим інтересам і потребам, а також збирати статистичну та маркетингову інформацію для аналізу та вдосконалення наших послуг і сайтів.

Погодитися Відмовитися Політика конфіденційності