04.10.2021

C 29 вересня по 2 жовтня компанія HF Agro успішно продемонструвала на АGROEXPO-2021 (м Кропивницький) свої розробки для аграрного сектора.

Вітчизняні аграрії максимально відкриті до інноваційної техніки нового покоління, тому закономірний інтерес викликали аплікатори для внесення рідких добрив HF Agro. Найсучасніші рішення, простота експлуатації, точність, висока якість збірки - ці переваги помітно виділяють продукцію HF Agro.

Відвідувачі також активно знайомилися і з точними, продуктивними розкидачі добрив HF Agro. Аграрії відзначили сучасні системи регулювання, модульність і надійну конструкцію техніки.

Широкий модельний ряд з різноманітністю модифікацій дозволяє бренду задовольнити найжорсткіші вимоги хліборобів. Безпосередньо на виставці фахівці HF Agro давали консультації та рекомендації, а також в той же момент підбирали необхідну комплектацію техніки під потреби конкретного господарства.

Як офіційний дистриб'ютор німецького виробника LEHNER компанія HF Agro на виставці також представила техніку для посіву, розкидання добрив, захисту рослин від світового бренду.

До речі, в Кропивницького в рамках ділової програми відбулася зустріч з регіональними представниками LEHNER, які провели навчання дилерів HF Agro по вживаності обладнання на різній техніці, пояснили переваги перед конкурентами і обговорили нові перспективи співпраці. Також менеджери по регіонах Європи презентували виробничі потужності LEHNER, розповіли про історію заводу. Партнери не могли не помітити успіх діяльності HF Agro, а також численних задоволених клієнтів в Україні, які вже випробували техніку на своїх угіддях.

Успішний дебют HF Agro на виставці AGROEXPO-2021 ознаменувався новими знайомствами, зміцненням позицій на вітчизняному ринку, збільшенням впізнаваності бренду і відмінними прогнозами продажів.


 

< Назад до списку новин

Зв'яжіться з нами

Наш сайт, як і більшість інших, використовує файли cookie та інші схожі технології (піксельні теги і т. П.), Щоб надавати послуги, найбільш відповідають Вашим інтересам і потребам, а також збирати статистичну та маркетингову інформацію для аналізу та вдосконалення наших послуг і сайтів.

Погодитися Відмовитися Політика конфіденційності