Сівалки

Сівалки LEHNER – економія та максимальна продуктивність

Землеробство – це свого роду виробництво просто неба, де існує багато економічних ризиків і кліматичних перешкод. Як у тому жарті: «Які основні перешкоди перед сільським господарством? – Весна, літо, осінь та зима». 

Це робота щодня, це важка праця з ранку до ночі цілий рік. Спочатку сівба озимих культур, потім навесні сівба ярих культур, ще потрібно внести добрива й засоби для захисту та підживлення рослин, зібрати врожай, підготувати ґрунт до зими тощо. Також необхідно посіяти сидерати, щоб при подальшому закладенні в ґрунт покращилася його структура, знизилося зростання бур'янів. Разом із ґрунтообробітком (закладення, боронування, лущення, чизельний обробіток тощо) – це досить багато агротехнічних операцій, на які потрібен час, сили та ресурси. Враховуючи ціни на паливо і добрива, які постійно зростають, навіть хороший урожай може не покрити всі витрати фермера.

Розв’язання такої проблеми є – придбання правильної техніки, яка здійснює кілька операцій за один прохід, наприклад, сівбу сидератів під час стерньового обробітку, внесення добрива під час посіву чи культивації. Встановивши сівалки на ґрунтообробні агрегати, аграрій економить і паливо, і час, і свою працю.

Точність, продуктивність та універсальність

Тепер про цю «правильну техніку». Точні сівалки LEHNER німецького виробництва можна встановити на будь-які агрегати, які є у фермерському господарстві. LEHNER випускає пневматичні сівалки, вакуумні сівалки точного висіву, універсальні сівалки розкидної сівби та інші агрегати для потреб кожного господарства. Техніка обладнана окремим 12-вольтовим приводом і працює незалежно від інших приводів, будь то кардан або гідравлічна система. Таке конструкторське рішення дозволяє одночасно виконувати дві робочі операції, і як наслідок – значно знижувати часові та фінансові витрати.

Пневматичні сівалки VENTO

Справжнім помічником стане інноваційна серія пневматичних сівалок VENTO з 12-вольтовим вентилятором. Пристрій призначений для посіву насіння трав, проміжних культур, сидератів, внесення добрив та інших зернистих та гранульованих матеріалів. Вони відмінно поєднуються з просапними сівалками та дозволяють проводити внесення мікродобрив одночасно з посівом. Також є ідеальним рішенням для одночасного висіву сидератів та внесення мікродобрив.

Серед експлуатаційних переваг – надточне внесення та дозування матеріалів. Основні компоненти, шланги, дозатор, комплект котушок швидко знімаються без будь-яких інструментів. Демонтаж або монтаж можна здійснити в полі. Максимальна ширина розкидання становить 12 м. VENTO – це найпродуктивніша сівалка у своєму класі. Вона може висівати зернові до 120 кг/га. Уявіть, наскільки зросла ефективність, якщо раніше інші виробники пропонували техніку з можливостями в 30 кг/га. У наявності бункери з розвантажувальною заслінкою об'ємом 120, 230, 500 л.

Мінісівалки SuperVario

Мінісівалки SuperVario є відмінним рішенням для максимально швидкого висіву трав, сидератів та внесення мікродобрив врозкид. Ширина захвату регулюється в межах 2-24 м. Продуктивність становить до 40 кг/га. Для дрібнонасіннєвих трав та сумішей встановлений додатковий перетрушувач. В асортименті моделі з бункерами об'ємом 70, 110 та 170 л.

Крім цього, виробник пропонує сівалки MiniVario для трав, проміжних культур, добрив у виноградарстві, садівництві, хмелярстві, овочівництві. А також розкидачі гранульованих матеріалів AgroDos у картоплярстві та буряківництві з високим ступенем надійності та безпеки.

Сучасна система управління

У всіх сівалках виробництва LEHNER встановлено сучасну систему управління, завдяки якій змінювати всі функції та налаштування можна безпосередньо з кабіни трактора. Дозування здійснюється залежно від швидкості руху. Бункер спустошується автоматично. Пристрій попереджає сигналом про досягнення мінімального обсягу матеріалів, а також при неправильному положенні заслінок.

І насамкінець, купуючи сівалки LEHNER, аграрій грамотно розпоряджається своїми матеріальними та трудовими ресурсами. За один прохід можна і ґрунт обробити, і посіяти, і внести добрива. Витрати палива одразу ж діляться на три! Щоб отримати хороший урожай та заощадити ресурси, сподіватися на дощ замало. Достатньо стати власником сівалки LEHNER!    

В Україні офіційним представником компанії LEHNER виступає компанія HF Agro. Команда HF Agro спеціалізується на розробці та виробництві сучасної сільгосптехніки з упором на індивідуальні запити та потреби аграріїв, крім цього, ще співпрацює з найкращими світовими компаніями та виступає як їхній офіційний дилер та представник. І вибір унікальних та універсальних сівалок LEHNER не випадковий – це саме те, що зараз потрібно нашим аграріям!

 

 

Повернутись до списку статей

Зв'яжіться з нами

Наш сайт, як і більшість інших, використовує файли cookie та інші схожі технології (піксельні теги і т. П.), Щоб надавати послуги, найбільш відповідають Вашим інтересам і потребам, а також збирати статистичну та маркетингову інформацію для аналізу та вдосконалення наших послуг і сайтів.

Погодитися Відмовитися Політика конфіденційності